Uutisia

koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

TIEDOTE 15.6.2021

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali järjestetään normaaliin tapaan 13.-14.8.2021! Koronarajoitusten lievennyttyä järjestelyt on aloitettu ja elokuussa tavataan jälleen Suomen kauneimmalla festivaalilla. Lisätietoja päivitetään tälle sivustolle kesäkuun aikana. Festivaali on loppuunmyyty.

 

TIEDOTE 10.12.2020

Rajoitettu erä Koiteli elää joululippupaketteja myyntiin

12.12.2020 tulee Tiketin kanaviin myyntiin rajoitettu (200kpl) erä Koiteli elää -lippuja.

TIEDOTE 4.6.2020

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali siirtyy vuodella eteenpäin

Koronatilanne on siirtänyt suuren määrän suomalaisia festivaaleja ja tapahtumia vuodella eteenpäin ja nyt seuraan liittyy myös suuresta suosiosta nauttiva Koiteli elää –festivaali. Jo viime joulukuussa lippunsa loppuunmyynyt festivaali on päätetty järjestää seuraavan kerran 13.-14.8.2021.

”Kyseessä on meidän 10-vuotis juhlavuosi, joten teemme tämän päätöksen raskain mielin”, toteaa Koiteli elää ry:n tuore puheenjohtaja Reetta Häyrynen. ”Koronatilanteessa meille on kuitenkin tärkeintä, että tapahtumamme on turvallinen niin kävijöille kuin tekijöillekin, joten muuta vaihtoehtoa ei tämän vuoden osalta jäänyt.”

Tämän vuoden tapahtuma ei peruunnu vaan siirtyy sellaisenaan vuodella eteenpäin.
Lähes kaikki samat artistit on saatu kiinnitettyä seuraavalle vuodelle. Ainoastaan Vesala, jonka piti esiintyä festivaalilla folk-triollaan, on vielä epävarma ja Anssi Kelalta odotetaan vahvistusta. Muutoin ohjelmisto on täysin sama. Toivomme, että ihmiset pitävät lippunsa ja käyttävät ne ensi vuonna mahdollisista pienistä muutoksista huolimatta. Jos ei kuitenkaan halua pitää siirretyn tapahtumamme lippua itsellään ensi vuotta varten, pääsee lipun palauttamaan  täältä:
https://www.tiketti.fi/palautalippuja Mahdolliset palautuvat liput menevät palautuksen myötä takaisin myyntiin ja niitä voi ostaa Tiketin verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta.”
kertoo Koiteli elää ry:n taiteellinen johtaja Sirpa Eskola.

Aivan täysin ilman Koiteli elää –ilmapiiriä ei tarvitse tänä kesänä kuitenkaan olla. Yhdistys järjestää kaksi hyvin turvavälein tuotettavaa lauluiltaa Koitelissa kesä- ja heinäkuussa ja elokuun 15. päivä, nähdään verkossa Koiteli elää –live stream, joka kuvataan Koitelissa ilman yleisöä. Verkossa lähetettävässä tapahtumassa juhlistetaan juhlavuotta hyvän livemusiikin ja tapahtuman historiaa peilaavan ohjelman kautta ja lähetys tehdään yhteistyössä myös kymmenettä toimintavuottaan juhlistavan Oulun Juhlaviikkojen kanssa. Verkkotapahtuma on ilmainen kaikille katsella ja kuunnella.

Lisätietoja: Sirpa Eskola / 0408681278 / sirpa@koitelielaa.fi

.

TIEDOTE 12.12.2019

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali julkaisee esiintyjänsä ja aloittaa lipunmyynnin

Ilmiömäiseen suosioon noussut pieni suuri festivaali, Koiteli elää, täyttää tulevana vuonna 10 vuotta ja juhlistaa taipalettaan laajentamalla tapahtumansa kaksipäiväiseksi. Jokaisena järjestämisvuotenaan loppuunmyyty tapahtuma haluaa näin lisätä lippujen määrää ja mahdollistaa mahdollisimman monen festivaalivieraan käynnin vuosittain loppuunmyydyssä tapahtumassa Koitelin upeassa ympäristössä.

Ensi vuoden festivaalilla 14.-15.8. esiintyvät mm. Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet, Aurora, Erin, Happoradio, Atomirotta, Anssi Kela bändeineen sekä legendaarinen Tommi Läntinen. Kaikkiaan kahden päivän festivaalilla esiintyy lähes 20 artistia. Yksi erikoisimmista vierailuista on perjantaina esiintyvä Vesala, joka tuo festivaalille uuden trionsa, jonka muut jäsenet ovat Jutta Rahmel ja Aili Järvelä. Paula Vesala / Aili Järvelä / Jutta Rahmel –trio tekee tulevana vuonna vain kolme erikoiskeikkaa ja näistä yhden Koitelissa.

Kaikki artistit satunnaisessa järjestyksessä:
Lauantai – Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet, Lanai, Eva&Manu, Stache, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Tuohimaa, Yoki, Aurora, Jonna Tervomaa, Atomirotta ja Anssi Kela Band.
Perjantai – Happoradio, Erin, Vesala-Järvelä-Rahmel, Elonkerjuu, Tommi Läntinen, Marko Siekkinen ja Toivoniemen Reservaatti, The Hearing.

”Ohjelmisto muotoutui lopulta juuri meidän näköiseksi ja olen siitä iloinen. Mukana on vahvoja tarinankertojia niin kuin joka vuosi, sopivasti uutta ja vanhaa. Kymmenes vuosi on meille merkittävä etappi ja on hienoa juhlia tätä juuri näiden artistien ja meidän ihanan festariyleisön kanssa”, kommentoi festivaalijohtaja Sirpa Eskola. ”On mahdollista, että lisäämme vielä ensi kevään aikana joitain erikoisohjelmistoja, mutta niistä lisää tuonnempana.”

Lipunmyynti aloitetaan 16.12. kello 18. Viime vuonna liput myytiin loppuun kolmessa minuutissa. Lipunmyyntikanava verkossa on Tiketti ja lisäksi pienempi määrä lippuja myydään aiempien vuosien tapaan Kiimingissä K-Supermarketin aulassa. Myyntiin tulee erilliset liput molemmille päiville.

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali -tapahtuman taustalta löytyy voittoa tavoittelematon yhdistys Koiteli elää ry. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja.

Lisätietoja:
Sirpa Eskola
festivaalijohtaja
Koiteli elää ry
0408681278
sirpa@koitelielaa.fi

 

TIEDOTE 5.12.2019

Kymmenes kerta toden sanoo – Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali täyttää 10 vuotta!

Ilmiömäiseen suosioon noussut pieni suuri festivaali, Koiteli elää, täyttää tulevana vuonna 10 vuotta ja juhlistaa taipalettaan laajentamalla tapahtumansa kaksipäiväiseksi. Jokaisena järjestämisvuotenaan loppuunmyyty tapahtuma haluaa näin lisätä lippujen määrää ja mahdollistaa mahdollisimman monen festivaalivieraan käynnin vuosittain loppuunmyydyssä tapahtumassa Koitelin upeassa ympäristössä. Tulevat kaksi festivaalipäivää eivät ole ohjelmistoltaan identtiset, mutta molemmat seuraavat kävijöiden kiittelemää Koiteli elää –linjaa mallikkaasti.

”Meiltä on toivottu tapahtuman laajentamista jo pitkään, mutta emme ole valmiita fyysisen alueen laajentamiseen, sillä intiimiys ja luonnonläheisyys ovat tärkeä osa tapahtumamme fiilistä. Kahdella päivällä pystymme tarjoamaan upean festarielämyksen mahdollisesti jopa tuplamäärälle ihmisiä. Vaikka loppuunmyynti on positiivinen ongelma, niin joka vuosi harmittelemme kuitenkin sitä, että niin moni jää kokonaan ilman lippua. Tänä vuonna toivottavasti kaikki halukkaat mahtuvat mukaan”, kommentoi festivaalijohtaja Sirpa Eskola.

Festivaali julkaisee esiintyjänsä 12.12. ja lipunmyynti aloitetaan 16.12. kello 18. Viime vuonna liput myytiin loppuun kolmessa minuutissa. Lipunmyyntikanava verkossa on Tiketti ja lisäksi pienempi määrä lippuja myydään aiempien vuosien tapaan Kiimingissä K-Supermarketin aulassa. Myyntiin tulee erilliset liput molemmille päiville.

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali -tapahtuman taustalta löytyy voittoa tavoittelematon yhdistys Koiteli elää ry. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja.

Lisätietoja:
Sirpa Eskola
festivaalijohtaja
Koiteli elää ry
0408681278
sirpa@koitelielaa.fi