Tärkeää tietoa

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

 Tapahtuma on K18.

Festivaalialueesta

Festivaalimme on avoinna:
PE 16-01
LA 14-01

Kaunis festivaalialueemme koostuu sisääntuloalueen lähellä olevasta Koiteli elää -loungesta sekä Sahasaaren alueesta, jolta löytyy Klubilava ja Koskilava.

Loungessa kuullaan DJ-vetoista fiilistelymusaa. Loungealueelta löytyy baari, ChocoSomnian suklaa/viinibaari sekä ruokamaailma. Loungessa onkin mukava istahtaa rauhassa ruokailemaan ja nauttimaan musasta sekä muiden ihmisten mukavasta seurasta.

Loungealueelta Sahasaareen kuljetaan leveää ja esteetöntä siltaa pitkin. Koko festivaalialue on esteetön festarimummolan sisätiloja lukuun ottamatta.

Festivaalialueella on kaksi huussialuetta, joista toinen löytyy loungealueen takaosasta ja toinen mantereelta Sahasaaren pohjoispuolelta. Siivoamme huussialueita ja huusseja koko festivaalin ajan, sillä teemme kaikkemme, että saat asioida siistissä ja mukavassa huussissa. Festivaalialueella on käytössä Vessapassi.

Pyydämme huomioimaan, että Koitelin parkkialueen WC:t eivät ole festivaalivieraiden käytössä vaan ne jätetään muiden Koitelin alueella liikkuvien käytettäväksi. Festarivieraat käyttävät festivaalin huussialueita.

Olemme erittäin tarkkoja festivaalialueemme siisteydestä. Autathan meitä pitämään alueen siistinä!

Vessapassi
Festivaalillamme on käytössä Vessapassi. Vessapassin haltijalla on oikeus päästä wc-tiloihin ilman jonottamista (myös inva-wc). Otathan Vessapassin haltijat huomioon asioidessasi.

Festarimummola
Kahvila Tunnelmatuvassa, Sahasaaressa sijaitsee festarimummola, jossa voit käydä kutomassa loputonta Koiteli elää – kaulaliinaa tai ostamassa tuoreita leivonnaisia tai muuta pientä makeaa. Vesipiste omien vesipullojen täyttämiseen löytyy mummolan edestä. Mummolan yhteydessä, koivujen katveessa, on upea terassi, jossa haluat ehkä istahtaa hetkisen, nauttia festivaalin tunnelmasta ja vieressä kohisevan kosken kohinasta.

Festari-info
Festivaalin infopiste sijaitsee Sahasaareen menevän sillan kupeessa, loungealueen päädyssä. Infopisteeltä saat käytännön tietoa ja apua epäselvissä tilanteissa koko festivaalin ajan. Infopisteellä on myynnissä Koiteli elää – tuotteita sekä artistien levyjä ja muita fanituotteita.

Löytötavarat
Tapahtuman löytötavarat ovat tapahtuman ajan infopisteellä. Sen jälkeen säilytämme tavaroita kaksi viikkoa ja ne ovat noudettavissa Kiimingistä. Voit tiedustella löytötavaroita tapahtuman jälkeen osoitteesta info@koitelielaa.fi

Retkieväät
Festivaalialueelle voi tuoda piknik-eväitä kaupan suljetuissa paketeissa sekä avaamattomia 0,5 l tai pienempiä muovisia vesi- tai virvoitusjuomapulloja.

Ostokset ilman käteistä

Festivaalialueella, ruokamyynnissä, oheispalveluissa ja festivaalibusseissa otetaan vastaan vain korttimaksuja.

Tölkkipantit

Ostaessasi alkoholijuoman maksat 1 euron panttimaksun ostosi yhteydessä. Pantti vähennetään seuraavasta ostoksestasi tai palautetaan maksukortillesi (pantti palautuu tilillesi muutaman pankkipäivän sisällä). Alkoholittomissa tuotteissa ei ole panttia.

Turvallisuus
Kaikkien festivaalikävijöiden laukun sisältö tarkistetaan festivaalialueen portilla. Tilaisuudessa ei ole narikkaa, joten omat juomat ja muut kielletyt esineet kannattaa jättää kotiin. Kielletyt esineet: lasipullot ja tölkit, alkoholijuomat, sateenvarjot, aerosolipullot (hiuslakka, suihkutettava hyönteismyrkky yms), teräaseet ja  monitoimityökalut, video- ja järjestelmäkamerat ja äänityslaitteet, kauko-ohjattavat kuvauskopterit ja lennokit, lemmikkieläimet, istuimet ja muut rakennelmat. Festivaalillamme työskentelee Oulun alueen järjestyksenvalvojien parhaimmisto ja kaikki auttavat sinua mielellään minkä tahansa ongelman kohdatessa.

Ensiapu
Ensiavusta vastaa Kiimingin SPR, joka partioi festivaalialueella. Ensiaputeltta löytyy festivaaliportin tuntumasta näkyvältä paikalta.

Kuvaaminen festivaalialueella
Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45).
Videokameroiden ja ammattimaisten järjestelmäkameroiden tuominen festivaalialueelle ilman press-lupaa on kielletty. Järjestelmäkameraksi luetaan kamerat, jossa objektiivi on vaihdettavissa. Normaalit digikamerat, kertakäyttökamerat, kamerapuhelimet jne. ovat sen sijaan hyväksyttyjä välineitä festarimuistojen tallentamiseen. Alueella toimii ammattimaisissa tehtävissä festivaaliorganisaation kuvaajia.

Käytössämme olevat hästägit:
#suomenkauneinfestivaali #koitelielää2024

Jos sinulla jäi kysyttävää, autamme mielellämme!
Saat porukkaamme yhteyden sähköpostitse: info@koitelielaa.fi tai Koiteli elää FB-sivun kautta.