Saapuminen

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

Saapuminen

Koiteli sijaitsee Oulun Kiimingissä, noin 6 kilometriä Kiimingin keskustasta Yli-Kiiminkiin päin.
Festivaalialue on Koitelin Sahasaari, osoite Koitelinkoskentie 456, 90900 Kiiminki.

Festivaalillemme on järjestetty yhteiskuljetuksia Kiimingistä ja Oulun keskustasta.
Pyydämme, että hankitte liput Koiteliin tulomatkalle hyvissä ajoin Saaga Travelin verkkokaupasta.
Pysäköintiolosuhteet Koitelissa ovat muuttuneet eikä festivaalialueen läheisyyteen voi parkkeerata omia autoja. Tienvarsipysäköinti on alueella kielletty tapahtuma-aikana. Etäparkkialue on järjestetty Kiiminkiin Jokirannan koulun pihalle (Jaarantie 4) ja parkkialueelta on non stop – kuljetus festivaalialueelle Koiteliin sekä takaisin pysäköintialueelle. Uudenlaiset pysäköintijärjestelyt vaativat kärsivällisyyttä ja kiitämme siitä jo etukäteen. Lähialueelta on ehdottomasti kätevintä saapua polkupyörällä, mutta kauempaa kannattaa ehdottomasti saapua festaribusseilla, joita tulee runsaasti kaupungin keskustasta, Jäälistä ja Kiimingistä. Muistathan, että paluukyyti tapahtuman päättyessä sisältyy festivaalirannekkeesi hintaan.

Festivaalibussit liikennöivät seuraavasti
Oulun keskusta – Koiteli alkaen kello 13, tasatunnein. Ensimmäinen pysäkki kaupungissa on Kuvernöörinpysäkki, josta bussi jatkaa Tuirassa Valtatien kautta Koiteliin. Kyytiin pääsee matkaltakin kaikilta pysäkeiltä (Jäälissä Kuusamontien varresta). Bussit on selkeästi merkitty.

Etäparkki – Kiiminki – Koiteli
alkaen kello 13:30 non stop yöhön saakka. Invapysäköinti tarpeissa pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä info@koitelielaa.fi

Etäparkki – Koiteli
10 euroa sis. pysäköintimaksun sekä bussikuljetuksen kaikille autolla saapuneille ihmisille.

Festivaalille voi tulla myös taksilla, tai omilla kyydeillä, vaikka pysäköintiä ei Koitelissa olekaan. Tarkista aluekartasta lähempänä tapahtumaa missä sinulle parhaiten sopiva kääntöpaikka sijaitsee.

Pyörällä saapuessasi löydät pyöräparkin sisäänkäynnin läheltä. Seuraa opasteita saapuessasi Koiteliin.

Poistuminen

Festivaalialueelta liikennöi maksuton festaribussi koko tapahtuman ajan välillä Koiteli – Kiiminki – etäparkki.
Julkiset jatkoyhteydet löytyvät Kiimingistä.

Yöllä Koitelista lähtee busseja lisäksi Oulun keskustaan.

Yölliset festaribussit liikkuvat 23:30 alkaen ja lähtevät aina sitä mukaan, kun täyttyvät palaen taas hakemaan lisää kyytiläisiä. Viimeiset bussit lähtevät 00:30 aikoihin, kun festivaali päättyy. Kuljetus pois festivaalialueelta sisältyy festivaalirannekkeen hintaan ja paikkoja riittää kaikille kyydin tarvitsijoille.