Kymmenes kerta toden sanoo – Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali täyttää 10 vuotta!

Kymmenes kerta toden sanoo – Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali täyttää 10 vuotta!

Ilmiömäiseen suosioon noussut pieni suuri festivaali, Koiteli elää, täyttää tulevana vuonna 10 vuotta ja juhlistaa taipalettaan laajentamalla tapahtumansa kaksipäiväiseksi. Jokaisena järjestämisvuotenaan loppuunmyyty tapahtuma haluaa näin lisätä lippujen määrää ja mahdollistaa mahdollisimman monen festivaalivieraan käynnin vuosittain loppuunmyydyssä tapahtumassa Koitelin upeassa ympäristössä. Tulevat kaksi festivaalipäivää eivät ole ohjelmistoltaan identtiset, mutta molemmat seuraavat kävijöiden kiittelemää Koiteli elää –linjaa mallikkaasti.

”Meiltä on toivottu tapahtuman laajentamista jo pitkään, mutta emme ole valmiita fyysisen alueen laajentamiseen, sillä intiimiys ja luonnonläheisyys ovat tärkeä osa tapahtumamme fiilistä. Kahdella päivällä pystymme tarjoamaan upean festarielämyksen mahdollisesti jopa tuplamäärälle ihmisiä. Vaikka loppuunmyynti on positiivinen ongelma, niin joka vuosi harmittelemme kuitenkin sitä, että niin moni jää kokonaan ilman lippua. Tänä vuonna toivottavasti kaikki halukkaat mahtuvat mukaan”, kommentoi festivaalijohtaja Sirpa Eskola.

Festivaali julkaisee esiintyjänsä 12.12. ja lipunmyynti aloitetaan 16.12. kello 18. Viime vuonna liput myytiin loppuun kolmessa minuutissa. Lipunmyyntikanava verkossa on Tiketti ja lisäksi pienempi määrä lippuja myydään aiempien vuosien tapaan Kiimingissä K-Supermarketin aulassa. Myyntiin tulee erilliset liput molemmille päiville.

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali -tapahtuman taustalta löytyy voittoa tavoittelematon yhdistys Koiteli elää ry. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja.