Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali siirtyy vuodella eteenpäin

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali siirtyy vuodella eteenpäin

Koronatilanne on siirtänyt suuren määrän suomalaisia festivaaleja ja tapahtumia vuodella eteenpäin ja nyt seuraan liittyy myös suuresta suosiosta nauttiva Koiteli elää –festivaali. Jo viime joulukuussa lippunsa loppuunmyynyt festivaali on päätetty järjestää seuraavan kerran 13.-14.8.2021.

”Kyseessä on meidän 10-vuotis juhlavuosi, joten teemme tämän päätöksen raskain mielin”, toteaa Koiteli elää ry:n tuore puheenjohtaja Reetta Häyrynen. ”Koronatilanteessa meille on kuitenkin tärkeintä, että tapahtumamme on turvallinen niin kävijöille kuin tekijöillekin, joten muuta vaihtoehtoa ei tämän vuoden osalta jäänyt.”

Tämän vuoden tapahtuma ei peruunnu vaan siirtyy sellaisenaan vuodella eteenpäin.
Lähes kaikki samat artistit on saatu kiinnitettyä seuraavalle vuodelle. Ainoastaan Vesala, jonka piti esiintyä festivaalilla folk-triollaan, on vielä epävarma ja Anssi Kelalta odotetaan vahvistusta. Muutoin ohjelmisto on täysin sama. Toivomme, että ihmiset pitävät lippunsa ja käyttävät ne ensi vuonna mahdollisista pienistä muutoksista huolimatta. Jos ei kuitenkaan halua pitää siirretyn tapahtumamme lippua itsellään ensi vuotta varten, pääsee lipun palauttamaan  täältä:
https://www.tiketti.fi/palautalippuja Mahdolliset palautuvat liput menevät palautuksen myötä takaisin myyntiin ja niitä voi ostaa Tiketin verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta.”
kertoo Koiteli elää ry:n taiteellinen johtaja Sirpa Eskola.

Aivan täysin ilman Koiteli elää –ilmapiiriä ei tarvitse tänä kesänä kuitenkaan olla. Yhdistys järjestää kaksi hyvin turvavälein tuotettavaa lauluiltaa Koitelissa kesä- ja heinäkuussa ja elokuun 15. päivä, nähdään verkossa Koiteli elää –live stream, joka kuvataan Koitelissa ilman yleisöä. Verkossa lähetettävässä tapahtumassa juhlistetaan juhlavuotta hyvän livemusiikin ja tapahtuman historiaa peilaavan ohjelman kautta ja lähetys tehdään yhteistyössä myös kymmenettä toimintavuottaan juhlistavan Oulun Juhlaviikkojen kanssa. Verkkotapahtuma on ilmainen kaikille katsella ja kuunnella.

Lisätietoja: Sirpa Eskola / 0408681278 / sirpa@koitelielaa.fi