Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali julkaisee esiintyjänsä ja aloittaa lipunmyynnin

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali julkaisee esiintyjänsä ja aloittaa lipunmyynnin

Ilmiömäiseen suosioon noussut pieni suuri festivaali, Koiteli elää, täyttää tulevana vuonna 10 vuotta ja juhlistaa taipalettaan laajentamalla tapahtumansa kaksipäiväiseksi. Jokaisena järjestämisvuotenaan loppuunmyyty tapahtuma haluaa näin lisätä lippujen määrää ja mahdollistaa mahdollisimman monen festivaalivieraan käynnin vuosittain loppuunmyydyssä tapahtumassa Koitelin upeassa ympäristössä.

Ensi vuoden festivaalilla 14.-15.8. esiintyvät mm. Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet, Aurora, Erin, Happoradio, Atomirotta, Anssi Kela bändeineen sekä legendaarinen Tommi Läntinen. Kaikkiaan kahden päivän festivaalilla esiintyy lähes 20 artistia. Yksi erikoisimmista vierailuista on perjantaina esiintyvä Vesala, joka tuo festivaalille uuden trionsa, jonka muut jäsenet ovat Jutta Rahmel ja Aili Järvelä. Paula Vesala / Aili Järvelä / Jutta Rahmel –trio tekee tulevana vuonna vain kolme erikoiskeikkaa ja näistä yhden Koitelissa.

Kaikki artistit satunnaisessa järjestyksessä:
Lauantai – Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet, Lanai, Eva&Manu, Stache, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Tuohimaa, Yoki, Aurora, Jonna Tervomaa, Atomirotta ja Anssi Kela Band.
Perjantai – Happoradio, Erin, Vesala-Järvelä-Rahmel, Elonkerjuu, Tommi Läntinen, Marko Siekkinen ja Toivoniemen Reservaatti, The Hearing.

”Ohjelmisto muotoutui lopulta juuri meidän näköiseksi ja olen siitä iloinen. Mukana on vahvoja tarinankertojia niin kuin joka vuosi, sopivasti uutta ja vanhaa. Kymmenes vuosi on meille merkittävä etappi ja on hienoa juhlia tätä juuri näiden artistien ja meidän ihanan festariyleisön kanssa”, kommentoi festivaalijohtaja Sirpa Eskola. ”On mahdollista, että lisäämme vielä ensi kevään aikana joitain erikoisohjelmistoja, mutta niistä lisää tuonnempana.”

Lipunmyynti aloitetaan 16.12. kello 18. Viime vuonna liput myytiin loppuun kolmessa minuutissa. Lipunmyyntikanava verkossa on Tiketti ja lisäksi pienempi määrä lippuja myydään aiempien vuosien tapaan Kiimingissä K-Supermarketin aulassa. Myyntiin tulee erilliset liput molemmille päiville.

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali -tapahtuman taustalta löytyy voittoa tavoittelematon yhdistys Koiteli elää ry. Tapahtuma on osa Oulun juhlaviikkoja.