Terveysturvallisuus

koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

Terveysturvallisuus Suomen kauneimmalla festivaalilla

Me, Koiteli elää -festivaalilla, otamme kävijöiden, työntekijöiden sekä esiintyjien turvallisuuden vakavasti. Olemme tunnettuja mm. alueen siisteydestä, sillä kauneuden lisäksi puhdas festivaalialue on turvallinen.

Korona-asioissa seuraamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeistuksia ja suosituksia. Toivomme, että festivaalivieraat välittävät toisistaan ja huolehtivat omalta osaltaan kaikkien turvallisuudesta.
 
Pyrimme kaikin tavoin estämään tartuntojen leviämistä;

♥ Olemme laventaneet festivaalialuettamme käytännönjärjestelyin

♥ Henkilökunta käyttää maskia aina yleisön kanssa toimiessaan

♥ Suosittelemme maskien käyttöä myös asiakkaillemme silloin, kun turvavälin pitäminen ei ole mahdollista

♥ Olemme siirtyneet käteisettömään maksukäytäntöön henkilökunnan ja asiakkaiden kohtaamisen ja jonotustilanteiden lyhentämiseksi

♥ Tehostamme siivousta ja mahdollistamme käsien desinfioinnin useissa paikoissa alueellamme.

Tapahtumamme on osana turvallisettapahtumat.fi -verkostoa ja pelastussuunnitelmamme on ammattilaisten tekemä. Toimimme turvallisuuteen liittyvissä asioissa yhteistyössä alueen viranomaisten kanssa ja noudatamme voimassa olevia viranomaismääräyksiä.
 
 
Tervetuloa terveenä
Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana. Pidetään huoli itsestämme ja muista.
 
Maskisuositus
Suosittelemme maskin käyttöä aina, kun turvavälin pitäminen ei ole mahdollista. Lavan lähelle halutessasi pidä aina maskia! Jos omaa ei ole mukana, maskin voi ostaa info-pisteeltä 0,50e/kpl hintaan. Bussikuljetuksissa maskinkäyttö on vahvasti suositeltavaa. Yöllisiin bussikuljetuksiin annamme jokaiselle autoon lähtijälle maskin ja edellytämme sen käyttöä.
 
Turvavälit!
Muista omalta osaltasi huolehtia turvaetäisyyksistä muihin ihmisiin.
Erityisesti toivomme festivaalivierailta malttia Sahasaareen menevillä silloilla kulkemiseen. Järjestyksenvalvojat auttavat ja pidä itsekin huoli, että annat kaikille tilaa kulkea rauhassa.
 
Käsihygienia
Desinfioi käsiä aina, kun tarpeen ja vältä turhaa pintojen koskettelua. Alueelle saa tuoda oman käsidesin ja sitä on tarjolla monissa pisteissä alueella. Vesipiste löytyy Festivaalimummolan terassilta.
 
Maksaminen
Tapahtumassamme on käytössä vain korttimaksut. Pyydämme
suosimaan lähimaksua.