FAQ

Koiteli elää #suomenkauneinfestivaali

Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ennen tapahtuma-alueelle siirtymistä. 

Vuoden 2021 rannekkeen ennakkovaihtopisteet julkaistaan heinäkuun alussa 2021. 

Suosittelemme vaihtamaan lipun rannekkeeseen jo ennakkoon, jotta vältät ruuhkat festivaalialueelle saapuessasi. Yksi henkilö voi vaihtaa useampia lippuja, ranneketta ei tarvitse laittaa ranteeseen ennakkovaihtopaikalla.

Tapahtumapäivänä liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueelle saavuttaessa portin luona olevalla rannekepisteellä. Vieraat ja yrityspaketteja ostaneet noutavat omat rannekkeensa erilliseltä rannekepisteeltä nimen ja henkilöllisyystodistuksen turvin, ellei muuta ole sovittu. Seuraa saapuessasi opasteita!

Festivaalialueesta

Kaunis festivaalialueemme koostuu sisääntuloalueella olevasta Koiteli elää -loungesta sekä Sahasaaren alueesta, jolta löytyy Klubilava ja Koskilava.

Loungealue avautuu molempina päivinä ensimmäisenä ja loungessa kuullaan livemusiikin lisäksi DJ-vetoista fiilistelymusaa. Loungealueelta löytyy baari laajan valikoiman kanssa sekä ruokakojut. Loungessa onkin mukava istahtaa rauhassa ruokailemaan ja nauttimaan musasta sekä muiden ihmisten mukavasta seurasta.

Loungealueelta Sahasaareen kuljetaan leveää ja esteetöntä siltaa pitkin. Koko festivaalialue on esteetön festarimummolan sisätiloja lukuun ottamatta.

Festivaalialueen wc-tilat on jaettu kahteen huussialueeseen, toinen löytyy heti loungealueen tuntumasta ja toinen mantereelta Sahasaaren pohjoispuolelta. Pyydämme huomioimaan, että Koitelin parkkialueen WC:t eivät ole festivaalivieraiden käytössä vaan ne jätetään muiden Koitelin alueella liikkuvien käytettäväksi. Festarivieraat käyttävät festivaalialueen huussialueita.

Vessapassi
Festivaalillamme on käytössä Vessapassi. Vessapassin haltijalla on oikeus päästä wc-tiloihin ilman jonottamista (myös inva-wc). Otathan Vessapassin haltijat huomioon asioidessasi.

Festarimummola
Kahvila Tunnelmatuvassa Sahasaaressa sijaitsee festarimummola, jossa voit käydä kutomassa loputonta Koiteli elää – kaulaliinaa tai ostamassa tuoretta leivonnaista tai muuta pientä makeaa. Vesipiste omien vesipullojen täyttämiseen löytyy mummolasta. Mummolan yhteydessä, koivujen katveessa, on upea terassi, jossa haluat ehkä istahtaa hetkisen, nauttia festivaalin tunnelmasta ja vieressä kohisevan kosken kohinasta.

Festari-info
Festivaalin infopiste sijaitsee festarimummolan vieressä. Infopisteeltä saat käytännöntietoa ja apua epäselvissä tilanteissa koko festivaalin ajan. Infopisteellä on myynnissä Koiteli elää – tuotteita sekä artistien levyjä ja muita fanituotteita.

Löytötavarat
Tapahtuman löytötavarat toimitetaan festivaalin jälkeen Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluihin, Tehtaankatu 1 (Raksilan marketit, Salen talo 2.kerros), josta niitä voi kysellä festivaalia seuraavan viikon lopulla.

Retkieväät
Festivaalialueelle voi tuoda piknik-eväitä sekä avaamattomia 0,5l tai pienempiä vesi- tai virvoitusjuomapulloja.

Raha

Anniskelualueella ja ruokamyynnissä käyvät käteinen ja kortit.

Turvallisuus
Kaikenlaisten aseiden tuonti festivaalialueelle on kielletty. Kaikkien
festivaalikävijöiden laukun sisältö tarkistetaan festivaalialueen portilla. Sateenvarjot ovat kiellettyjä, vieraita pyydetään varustautumaan sadetakein, jos sääolot sitä vaativat. Tarpeen vaatiessa festareilla myydään myös kertakäyttösadetakkeja. Jätä laukustasi pois hiuslakat ja muut ponnekaasua sisältävät tuotteet. Alueelle ei myöskään voi tuoda omia istuimia tai rakennelmia.
Festivaalillamme työskentelee Oulun alueen järjestyksenvalvojien parhaimmisto ja kaikki auttavat sinua mielellään minkä tahansa ongelman kohdatessa.

Ensiapu
Ensiavusta vastaa Kiimingin SPR, joka partioi festivaalialueella. Ensiaputeltta löytyy alueelta näkyvältä paikalta.

Kuvaaminen festivaalialueella
Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45).
Videokameroiden ja ammattimaisten järjestelmäkameroiden tuominen festivaalialueelle ilman press-lupaa on kielletty. Järjestelmäkameraksi luetaan kamerat, jossa objektiivi on vaihdettavissa. Normaalit digikamerat, kertakäyttökamerat, kamerapuhelimet jne. ovat sen sijaan hyväksyttyjä välineitä festarimuistojen tallentamiseen. Alueella toimii ammattimaisissa tehtävissä festivaaliorganisaation kuvaajia sekä Oulun Juhlaviikkojen kuvaaja.

Käytössämme olevat hästägit:
#suomenkauneinfestivaali #koitelielää2021 #koiteli #kiiminkijoki

 

Jos sinulla jäi kysyttävää, autamme mielellämme!
Saat porukkaamme yhteyden sähköpostitse: info@koitelielaa.fi tai Koiteli elää FB-sivun kautta.